Ha május elseje, akkor majális

2012.05..01.

 

Ragyogó napsütés, 30 fok meleg, hűs fák alatt remek programok kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Mindez pompás alapja volt az idei majálisnak. A többi: a jó hangulat, a vidámság a döbröközieken múlott. Hét csapat nevezett be a feladat-túrába, akik 15 percenként indultak a majális helyszínére, a szőlőhegyen lévő Koszorúdombra. Útközben 7 állomáson adtak számot tudásukról, ügyességükről, leleményességükről. Volt békaugratás, tallér keresés, hordó lovaglás, célba dobálás, céllövölde, tesztírás sőt még német tánc is. Meg még mi minden!

Sokan, a legtöbben gyalog, de volt aki gépkocsival jött ki a helyszínre, ki-ki a főzőhelyeken saját társaságának főzött, vagy szalonnát sütött, vagy pedig az önkormányzat vendégelte meg főtt virslivel, üdítővel. A lényeg: a fiataloknak folyamatosan programok voltak, versenyek, ahol mindenki megtalálhatta a maga szórakozását.

Mindenki meglepetésére élvezetes bemutatót tartott a szekszárdi Alisca Nyilai Íjász Egyesület. Utána a majálisozók is kipróbálhatták íjász tudásukat.

A tombola fődíja egy kerékpár volt, mellette sok-sok ajándék.

A kellemes környezetben mindenki jól érezte magát.

 

A majális támogatói: >>>>>

 

Képek a majálisról (Farkasné Doszpod Aranka):

Képgaléria:  >>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<<vissza<<<