A Döbröközi Községi Sportegyesület nyert

2012.06..14.

 

Ezúttal a Döbröközi Községi Sportegyesület nem a focipályán a csapatával nyert, hanem az MLSZ által kiírt TAO pályázaton. Az erről szóló határozatot Dr Vági Márton MLSZ főtitkártól az egyesület vezetése a közelmúltban kapta meg.

Bencze János, a KSE elnöke elmondta, hogy a határozatban kiemelésre került az, hogy a Döbröközi KSE által benyújtott sportfejlesztési program szakmai tartalma illeszkedik a Magyar Labdarúgó Szövetség sportág stratégiai fejlesztési koncepciójához. A határozat nevesítette az elnyert támogatás összegét is célfeladatonként. E szerint a 2012/2013 támogatási időszakra személyi jellegű ráfordításra 130.653 Ft-ot, utánpótlás-nevelési feladatokra 1.578.406 Ft-ot, összesen tehát 1.709.059 Ft-ot nyert a Döbröközi KSE, melyhez saját erőt kell biztosítania 306.031 Ft. összegben.

Utánpótlás-nevelési feladatokra tehát több mint kétmillió forintot költhet el a következő évadban a sportegyesület, mely szakmai munka megalapozhatja a sportág fejlődését, felnőtt csapatunk sikeres jövőjét is. (Farkas Tamás)

 

<<<vissza<<<